WANDEN ALS STATEMENT VAN STIJL

Als je je interieur werkelijk allure wilt geven, dan wil je het beste materiaal, een kleurenpalet dat perfect aansluit op de sfeer die je wilt neerzetten en een vakman om het aan te brengen.

WALL-ART OF WALLPAPERS:
Wij werken met Giorgio Graesan, VeroMetal, Affreschi & Affreschi, PM Lissé en Vero Metal

Akoestische wanden

Akoestische materiaal om schilderwerk mee te spuiten, dat hadden we al. Maar nieuw in ons aanbod is akoestisch behang: onder eigen label ruim 150 unieke prints of desgewenst een geheel eigen design of foto. Ideaal voor grote gebaren in royale woningen. Maakt vloerkleden en gordijnen overbodig zodat het gehele interieur een ultra strakke look kan houden… maar wel met het warme geluid. Leverbaar in maximale breedtes van 5 meter en 3 meter hoog, en akoestisch stucwerk zelfs tot 12 meter hoog.

Decoratieve wandafwerking kiezen

Wil je een bijzondere muur? Een entree waar iedereen voor blijft staan? Een bathroom met WOW-effect? Een sterrenhemel in je trappenhuis? Alles is mogelijk. Maar hoe maak je dan een keuze?

Met kalkverf, stucwerk en behang kan tegenwoordig alles. Gesjabloneerde klinknagels op een metal look die voelt alsof je binnenin een schip staat. Bamboe-reliëf dat bijna van de muur afkomt. Wallpaper in 3D waarvan het gaat duizelen.

Alles wat op de wand kan, kan meestal ook in de badkamer, op de keuken of een houten tafel die eruit zal zien als beton… De kunst is om te kiezen… of om gewoon een goed advies in te winnen en te gáán voor een totaalsfeer, dan weet je zeker dat elk detail klopt.

Een greep uit ons aanbod van Italiaanse topkwaliteit:

Voor behang:

Natuurlijke basis

Al onze stuc en verfmaterialen zijn natuurproducten van snel drogende en geurloze waterbasis. De kleurpigmenten worden opgebouwd uit marmerpoeders, kalk en natuurlijke mineralen. Uiteraard verzekeren we alles met een watervaste coating.

Behang op maat

Al het behang van Affreschie & Affreschie wordt op maat besteld. Daardoor kunnen we het design laten doorlopen op het plafond of een eigen uitsnede pakken. Klein maar fijn is de toepassing op kubus of ronde panelen in een eigen compositie. 

Kunst op kunst

VeroMetal is koud vloeibaar metaal dat kan worden verwerkt op elke mogelijke ondergrond. Kunstobjecten, meubels, schouwen krijgen zo de look van brons, koper, ijzer of staal… maar met slechts 10% van de metalen grondstoffen en dus veel minder gewicht. 

QIA Sfeerboek

Wat zou je willen als álles kan?

In samenwerking met een bekende trendwatcher maakten we dit sfeerboek van Quality Interior Art. Pick your paint! Feel the vibe!

Alles is mogelijk maar dan moet je het eerst wel zien … en in dit e-book kun je het bijna voelen. Twaalf pagina’s vol inspiratie en voorbeelden.

* Geef je beste mailadres om zeker te weten dat je onze mail niet misloopt. Bij het sfeerboek sturen we periodiek nog extra sfeerbeelden en actuele updates. Afmelden kan onderaan elke mail met een simpele druk op de knop. #nospam