Van gewoon schilderen naar wall art:
wat blijft is het vakmanschap

René en Ben Verhoeckx, vader en zoon.  Ben is vooral schilder en behanger, René leeft op van maatwerk meubels, van technische hoogstandjes en kleurcombinaties die nét buiten het standaardpallet vallen.

Ons verhaal

Samen hebben we 75 jaar ervaring. Ooit hadden we 50 man personeel, nu hebben we 65 goede vaklui in ons netwerk, van behanger tot schilder, van timmerman tot uitvoerder of meubelmaker. Flexibeler dan ooit en toch diepgaand gespecialiseerd. Een project is ons niet gauw te groot, maar het fijne is: de lijnen blijven kort.

Aan u de keuze

We werken graag samen met stylisten, interieurbouw en onderaannemers én doen rechtstreeks zaken met de particulier.

Kennismaken

Voor professionals zijn we makkelijk te bezoeken in het ETC in Culemborg, stand 31A. Voor particulieren komen we graag aan huis.

Kiezen

Weet u al wat u wilt? Dan bestellen we direct materiaal en kunnen we vaak snel. Eerst voorbeelden zien? Met ons kleuradvies mét stylist klopt straks alles.

Uitvoering

Speciaal Stucwerk is tijdrovend. Daarom verzorgen we tijdens het drogen graag het overige schilderwerk in de woning. In één keer klaar!

Italië als bron van inspiratie

Minstens 1x per jaar gaan we naar Italië. Voor de contacten, de beurzen, de nieuwste technieken. We volgen alle masterclasses van Giorgo Graesan en andere leveranciers. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat ze dáár dingen hebben die je hier nog nergens tegenkomt…

Neem contact met ons op