MAATWERK & MEUBELS MET ALLURE

Voor wie weet wat hij wil, maar precies datgene wil wat niemand heeft: daarvoor hebben we maatwerk. Gebouwd van hout, staal of MDF …. Bij oplevering ziet het eruit als niet van echt te onderscheiden marmer, beton, koper of wat u ook maar voor ogen heeft.

TAFELS, RECEPTIES, KEUKENS, SCHOUWEN, KUNSTOBJECTEN

Wij maken het craquelée, verouderd brons, verweerd roestig of glanzend marmer

Bijzonder werk

Wall art heet niet voor niets kunst. Soms voor op de achtergrond. Soms juist op de voorgrond. Als finish op kunstobjecten zelf. Of als sfeervolle achtergrond voor (kunst)foto’s, voor exposities of beurzen. 

Bijzondere afwerking

Meubels leveren we als maatwerk, of we maken er maatwerk ván. Een zachte ronde tafel van hout krijgt een unieke uitstraling door een afwerking met betonlook of marmer.

Eigen werkplaats

Voor meubels en maatwerk geldt dat we veel kunnen maken én veel kunnen afwerken- stofvrij –  in onze eigen werkplaats in Emmeloord. Rioolpijpen van hout veranderen bij ons in ‘beton’ terwijl ze lichtgewicht blijven.

Een greep uit onze projecten:

Sfeerboek qia

Hét sfeerboek van Quality Interior Art. Pick your paint. Feel the vibe!

Alles is mogelijk maar dan moet je het eerst wel zien … en in dit e-book kun je het bijna voelen. Twaalf pagina’s vol inspiratie en voorbeelden.

* Deze aanvraag verplicht is geheel vrijblijvend. U ontvangt na het sfeerboek nog meer inspirerende mails en sfeerbeelden

Neem contact met ons op