GIETVLOER MET SPECIAL EFFECT

Eigenlijk heeft een gietvloer niks extra nodig om de perfecte basis te zijn voor het interieur. Maar voor wie toch die extra finish wil, die unieke kleur of dat speelse effect met de lichtinval, kan kiezen voor een gietvloer mét speciale afwerking.

VOOR WIE WEET WAT HIJ WIL:
Robuust, stoer, glanzend, mat, terrazzo, betonlook, met glas, kwarts of marmer.

Schitterend metallic

Een werkelijk uniek design creëren we met gietvloeren in metallic. Glanzend, meekleurend met het licht, speels en vriendelijk

Een gietvloer oogt strak, maar voelt zacht. Zelfs met betonlook is de vloer namelijk opgebouwd uit licht elastisch materiaal, dat heerlijk voelt onder de voeten en dempend werkt voor hoge hakken.

Alle gietvloeren die wij afwerken, worden gelegd in samenwerking met de meest professionele partners. We vullen elkaar aan in expertise en ook fijn: we stemmen de planning op elkaar af.

Een gietvloer combineert warm en strak

Ook geschikt voor:

Geliefd bij architecten

Door het samenvoegen en mengen van twee kleuren ontstaan er kleurnuances in de vloer. Dat speelse effect kan worden versterkt door de wijze van aanbrengen: meer geveegd, of meer vlammend. De architect bepaalt, wij maken het waar.

Echt duurzaam

Met onze speciale finish zijn de vloeren niet alleen perfect strak afgewerkt, we kunnen ze ook UV-resistent maken. Bovendien bestaat de vloer voor een groot gedeelte uit 100% plantaardige olie, extra milieuvriendelijk dus.

3 soorten, 9 effecten

Het aantal special effects is bijna oneindig. Maar alles begint met de soort. Wilt u meer mat, juist glimmend of die echte steenlook? En wat past er het beste bij het totaalbeeld? Goed advies helpt om precies dat effect te creëren dat u voor ogen had.

QIA Sfeerboek

Wat zou je willen als álles kan?

In samenwerking met een bekende trendwatcher maakten we dit sfeerboek van Quality Interior Art. Pick your paint! Feel the vibe!

Alles is mogelijk maar dan moet je het eerst wel zien … en in dit e-book kun je het bijna voelen. Twaalf pagina’s vol inspiratie en voorbeelden.

* Geef je beste mailadres om zeker te weten dat je onze mail niet misloopt. Bij het sfeerboek sturen we periodiek nog extra sfeerbeelden en actuele updates. Afmelden kan onderaan elke mail met een simpele druk op de knop. #nospam